Thirrni për makina me qira në Athinë

+30 6951 660627

Rezervim telefonik

telefononi për makinë me qira në Athinë

+30 6951 660627

Thirrni për rezervime

Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh

Pyetje dhe përgjigje për pyetjet më të shpeshta në lidhje me marrjen me qira të makinave.

A mund të marr me qira një makinë pa kartë krediti?

Po, sigurisht, është e mundur të marrësh me qira një makinë në Athinë pa një kartë krediti ose debiti. Ju mund të paguani qiranë tuaj si dhe depozitën tuaj të sigurisë me para në dorë. 

Ku mund ta marr dhe dorëzoj makinën?

Makina mund të merret nga aeroporti El. Venizelos nga zyrat tona në qendra e Athinës, Syngrou Ave ose nga destinacione të ndryshme si hoteli juaj dhe pika të tjera interesi. Na pyesni për tarifat dhe procesin.

Sa vjeç duhet të jem për të marrë me qira një makinë?

Mosha minimale për të marrë një makinë me qira në Athinë është 21 vjeç me leje drejtimi 2 vjet.Mosha minimale varet edhe nga kategoria e automjetit. eshte 23 vjec me leje drejtimi 2 vite si dhe sigurim shtese per drejtuesit nen 23. Shiko detajet ne Termat dhe Kushtet.

Çfarë ndodh në rast aksidenti?

Makinat tona janë të siguruara me sigurim të përzier të makinës me një shumë përjashtimi që varet nga kategoria e automjetit. Sigurisht, ekziston edhe mundësia e blerjes së sigurimit shtesë që kufizon ose eliminon përgjegjësinë tuaj. 

Unë përfaqësoj një kompani. A mund të lëshohet një faturë?

Sigurisht. Na pyesni në rezervimin tuaj dhe shkruani detajet e kompanisë suaj ose na njoftoni kur të merrni makinën tuaj. Nëse shpesh merrni me qira një makinë për qëllime biznesi, shikoni ato ofertat tona ose na kërkoni për çmime speciale.

Çfarë dokumentesh duhet të kem me vete?

Me rastin e marrjes së automjetit me qira, qiramarrësi duhet të ketë me vete patentë shoferi fizik të vlefshëm për të paktën 2 vjet, si dhe kartë identiteti ose pasaportë. Dokumentet në fotokopje ose në formë elektronike nuk pranohen. Qytetarët e vendeve jashtë Bashkimit Evropian duhet të kenë me vete një patentë shoferi ndërkombëtar. 

Cilat janë mënyrat e pagesës?

Ju mund të paguani për qiranë dhe depozitën tuaj të sigurisë në çdo mënyrë që dëshironi. Para të gatshme, kartë krediti ose debiti, depozitë bankare etj. Ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit. Visa, mastercard, darka, american express.

Si llogariten ditët e qirasë?

Të gjithë makina me qira në Athinë kanë një bazë llogaritje 24-orëshe. Kjo do të thotë që edhe nëse e marrim makinën me qira për disa orë, do të llogaritet një ditë qiraje. E njëjta gjë ndodh dhe nëse kalojmë 24 orë për disa orë, do të tarifohemi një ditë shtesë. 

Çfarë ndodh në rast të anulimit të një rezervimi?

Nuk ka tarifë për rezervimet e anuluara deri në 3 ditë përpara datës së marrjes së makinës. Për anulime për më pak se 3 ditë, paguhet 3 ditë qira. Përjashtohen rezervimet e sezonit të lartë dhe ofertat speciale. Shihni në detaje në Termat dhe Kushtet.

A mund ta ngas makinën jashtë Greqisë apo në ishuj?

Fatkeqësisht, ngasja jashtë Greqisë nuk është e mundur. Vozitja në ishujt grekë lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të kompanisë dhe zbatohen kufizime. Na pyesni për këtë gjatë rezervimit tuaj.

A mundet një shofer tjetër të drejtojë makinën?

Automjeti me qira mund të drejtohet vetëm nga shoferi ose drejtuesit e listuar në kontratën e qirasë. Drejtimi i makinës me qira nga persona të paautorizuar nuk lejohet në asnjë rrethanë dhe mbulimi i sigurimit pushon së vlefshmi.

Çfarë ndodh në rast vonese?

Makina juaj me qira përfshin një periudhë mospagimi 1-orëshe për kthimin e makinës në kompani. Pas kësaj kohe, qiraja pushon së vlefshmi. Shikoji ata Termat dhe Kushtet në mënyrë analitike. Për të shmangur tarifat shtesë na kontaktoni në rast se do të vonoheni.

Cilat mbulime sigurimi përfshihen?

Makinat tona janë të siguruara me sigurim të përgjegjësisë civile për lëndime trupore dhe dëme pronësore deri në 1,220,000.00 € bruto sigurim të veturës me shumën e lirimit, vjedhje totale dhe të pjesshme, dhe asistencë në rrugë. Sigurisht, ekziston edhe mundësia e blerjes së sigurimit shtesë që kufizon ose eliminon përgjegjësinë tuaj. Shihni ato në detaje mbulime shtesë.

Çfarë ndodh me shkeljet gjatë dhënies me qira?

Shkeljet gjatë marrjes me qira të makinës janë përgjegjësi vetëm e klientit për sa kohë ai është në posedim të automjetit. Këtu përfshihen edhe shkeljet që nuk dihen kur makina i dorëzohet kompanisë. Ekziston mundësia që gjobat dhe tarifat të bëhen të njohura për ju pas disa muajsh nga marrja me qira. Shikoji ata Termat dhe Kushtet. 

Cila është politika e karburantit?

Të gjitha automjetet me qira dorëzohen me një rezervuar të plotë karburanti. Klienti ka detyrimin të furnizojë automjetin me karburant dhe ta dorëzojë me të njëjtën sasi karburanti që e ka marrë. Përndryshe, karburanti i mbetur duhet të paguhet. Shikoji ata Termat dhe Kushtet. 

Ende keni pyetje? Shihni ato në detaje Termat dhe Kushtettelefononi na për më shumë detaje.

sqShqip