x

Anulimi/Ndryshimi i rezervimit

Nëse dëshironi të anuloni një rezervim, ose ta ndryshoni atë, ose të na tregoni diçka rreth tij, mund të paraqisni një kërkesë përkatëse më poshtë. Futni kodin tuaj të rezervimit, adresën e emailit që keni përdorur gjatë rezervimit dhe, sipas dëshirës, një koment. Ju nuk mund të anuloni një rezervim nëse data e marrjes është më pak se 7 ditë larg.
 
Te lutem prit...

sqShqip