Thirrni për makina me qira në Athinë

+30 6951 660627

Rezervim telefonik

telefononi për makinë me qira në Athinë

+30 6951 660627

Thirrni për rezervime

Shtesat dhe sigurimet e qirasë

Shërbime shtesë

me qira një makinë Athinë me qira shtesë

Navigacion GPS

Me navigatorin GPS mund të lëvizni lehtësisht nëpër Greqi me harta dhe udhëzime zanore. Shtoni navigatorin në makinën tuaj me qira gjatë rezervimit ose na kërkoni informacion në sportel. Pajisja përdor harta jashtë linje dhe disponohet me rezervim.

ndenjëse për fëmijë në Athinë me qira

Ndenjëse për fëmijë ose fëmijë

Udhëtoni me fëmijë të vegjël? Merrni një ndenjëse për fëmijë ose fëmijë në kohë. Vendet janë të disponueshme për kategoritë e mëposhtme.

  • Sedilja për bebe: ideale për bebe nga 0-12 muajsh
  • Sedilja për fëmijë: për fëmijë nga 1 vit - deri në 18 kg
  • Përforcues i tipit për fëmijë: për fëmijë deri në 36 kg
me qira një makinë zinxhirë bore në Athinë

Zinxhirë dëbore

I keni planifikuar pushimet dimërore në destinacionet malore? Mos lejoni që bora t'ju prishë pushimet. Merrni një palë zinxhirë dëbore në kohë dhe bëjeni udhëtimin tuaj të sigurt dhe të rehatshëm.

Zinxhirët janë të certifikuar sipas standardeve evropiane të sigurisë dhe cilësisë.

me qira një makinë Athinë shofer shtesë

Udhëzues shtesë

Një shofer shtesë ndonjëherë është gjithçka që nevojitet për një udhëtim të gjatë ose një natë jashtë. Jepini bashkëpasagjerëve tuaj mundësinë për të drejtuar automjetin me qira. Shtoni një udhëzues shtesë në rezervim juaja.

Sigurimet dhe mbulimet

Makina me qira Sigurimet e Athinës

TI - Sigurimi i përgjegjësisë

Sigurimi i përgjegjësisë është detyrimi që keni gjatë drejtimit të automjetit me qira ndaj palëve të treta për lëndime trupore dhe dëmtime pronësore. Ky sigurim, i cili mbulon deri në 1,220,000,00 €, është i detyrueshëm me ligj dhe përfshihet falas në çdo automjet që merrni me qira.

CDW - Sigurimi i kombinuar me përjashtim

Sigurimi i përzier me përjashtim kufizon përgjegjësinë tuaj për dëmtimin e pronës në një sasi të caktuar përjashtimi në varësi të kategorisë së automjetit. Sigurimi përfshin dëmet për të cilat ju jeni në faj. Të gjitha automjetet tona përfshijnë falas sigurimi i përzier.

SCDW - Sigurim i kombinuar me përjashtim të reduktuar

Sigurimi i reduktuar i zbritshëm minimizon detyrimin tuaj financiar ndaj kompanisë në një shumë më të ulët të zbritshme në varësi të kategorisë. Ky shërbim për makina me qera ne Athine është në dispozicion kur rezervoni makinën tuaj ose në sportel.

FDW - Bruto pa përjashtim

Sigurimi FDW është bruto pa shumë përjashtime. Sigurimi i plotë siç përmendet shpesh eliminon përgjegjësinë tuaj në rast të një aksidenti që është faji juaj. Pra, edhe në rast fatkeqësie totale jeni të mbuluar. E disponueshme me rezervim ose ne sportel. Aplikoni Termat dhe Kushtet.
b

Xhami dhe pasqyra

Dëmtimi më i zakonshëm i makinave me qira dhe shpesh më i shtrenjti është xhami i thyer dhe pasqyrat. Shtoni një siguri të tillë me secilën makina me qera ne Athine , dhe për të hequr qafe stresin.

TP- Sigurimi i vjedhjes me heqje dore

Për shkak se mund të ndodhë e papritura, të gjitha makinat me qira të Rentour janë të siguruara kundër vjedhjes totale dhe të pjesshme. Pra ju jeni përgjegjës vetëm për shumën e përjashtimit dhe jo për vlerën totale të automjetit. Ky sigurim ofrohet falas.

RA - Asistencë në rrugë

Ndihma në rrugë e cila përfshihet falas me çdo makina me qira, është i vlefshëm në të gjithë vendin 24 orë në ditë dhe ju mbulon në rast aksidenti, avarie, gomë të këputur ose çdo gjë tjetër që mund t'ju nevojitet gjatë udhëtimit tuaj. Aplikoni Termat dhe Kushtet
sqShqip