Thirrni për makina me qira në Athinë

+30 6951 660627

Rezervim telefonik

telefononi për makinë me qira në Athinë

+30 6951 660627

Thirrni për rezervime

Politika e privatësisë

 

Kush jemi ne

 

Kompania jonë është Rentour PC dhe ne jemi të vendosur në Athinë, Greqi në 26 Syngrou Avenue, 11742 Tel 210-3810411

 

Adresa e faqes sonë të internetit është: https://rentour.gr

 

Cilat të dhëna personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

 

Komentet

 

Kur vizitorët lënë komente në faqe, ne mbledhim të dhënat e shfaqura në formularin e komenteve dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar

 

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse e përdorni. Politika e privatësisë së Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi komenti juaj të miratohet, fotografia juaj e profilit është e dukshme publikisht brenda komentit tuaj.

 

Multimedia

 

Nëse ngarkoni imazhe në sajt, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e faqes mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në sajt.

 

Forma e Kontaktit

 

Biskota

 

Nëse lini një koment në faqen tonë të internetit, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookie. Këto janë për lehtësi, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

 

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë faqe interneti, ne do të vendosim një skedar të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë skedarësh. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

 

Kur të identifikoheni, ne do të krijojmë gjithashtu skedarë të ndryshëm për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe preferencat e ekranit. Cookie-t e hyrjes zgjasin dy ditë dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni "Mos harroni", identifikimi juaj do të qëndrojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

 

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletues. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postës së artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

 

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

 

Artikujt në këtë faqe interneti mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht njësoj sikur vizitori të vizitonte faqen tjetër të internetit.

 

Këto sajte mund të mbledhin të dhëna rreth jush, të përdorin kuki, të përfshijnë gjurmim shtesë nga palët e treta dhe të gjurmojnë ndërveprimin tuaj me këtë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në uebsajt të caktuar.

 

Statistikat

 

Ne përdorim statistikat e vizitorëve të Google Analytics. Këtu mund të gjeni politikën e privatësisë së Google:

 

https://policies.google.com/privacy?hl=el

 

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

 

Ne ndajmë vetëm të dhëna që na kërkohet të ndajmë me organet e zbatimit të ligjit, autoritetet tatimore, etj., për qëllime ligjore. Ne nuk ndajmë të dhënat e pagesave të klientit, por vetëm të dhënat që klienti ndan me ofruesin e pagesave (PayPal – porta e kartës së kreditit).

 

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

 

Të dhënat e identifikimit të klientit (ID, patentë shoferi), marrëveshja e qirasë si dhe faturat dhe faturat tatimore ruhen për disa vite.

 

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është në mënyrë që ne të mund të njohim dhe miratojmë automatikisht komentet e gjurmimit, në vend që t'i mbajmë ato në një radhë moderimi.

 

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë, ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç nëse mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes mund të shikojnë dhe modifikojnë gjithashtu këtë informacion.

 

Çfarë të drejtash keni për të dhënat tuaja?

 

Nëse keni një llogari në këtë faqe interneti ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të nxjerrë të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat personale që mbajmë për ju. Kjo jo përfshin të dhëna që jemi të detyruar t'i mbajmë për arsye administrative, ligjore ose sigurie (identiteti, patentë shoferi, marrëveshja e qirasë)

 

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

 

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postës së padëshiruar.

 

Detajet tona të kontaktit

 

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose koment në lidhje me politikën tonë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm:

 

Me e-mail: info@rentour.gr
Telefoni: +30 210 3810411

 

Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në këtë politikë. Çdo ndryshim në këtë politikë do të publikohet

 

 

 

sqShqip