Τηλεφωνηστε για Ενοικιαση αυτοκινητου Αθηνα

+30 6951 660627

Τηλεφωνική κράτηση

call for rent a car Athens

+30 6951 660627

Call for reservation

Πρόσθετα ενοικίασης και ασφάλειες

Πρόσθετες υπηρεσίες

ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα έξτρα ενοικίασης

Πλοήγηση μεσω GPS

Με τον πλοηγό GPS μπορείτε να κινηθείτε ανετα ανα την Ελλάδα με χάρτες και φωνητικές οδηγίες. Προσθέστε τον πλοηγό στην ενοικίαση αυτοκινήτου κατά την κράτησή σας, ή ζητήστε μας πληροφορίες στον γκισέ. Η συσκευή χρησιμοποιεί χάρτες εκτός σύνδεσης και είναι διαθέσιμη κατόπιν κράτησης.

ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα παιδικό κάθισμα

Παιδικό η βρεφικό κάθισμα

Ταξιδεύετε με μικρά παιδιά? Προμηθευτείτε εγκαίρως ένα παιδικό η βρεφικό κάθισμα. Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα για τις εξής κατηγορίες.

  • Βρεφικό κάθισμα : ιδανικό για βρέφη από 0 – 12 μηνών
  • Παιδικό κάθισμα : για παιδιά απο 1 ετος –  εως 18kg
  • Παιδικό τύπου booster:  για παιδια εως 36kg
ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα αλυσίδες χιονιού

Αλυσίδες χιονιού

Έχετε σχεδιάσει χειμερινές διακοπές σε ορεινούς προορισμούς? Μην αφήσετε το χιόνι να χαλάσει τις διακοπές σας. Προμηθευτείτε εγκαίρως ένα ζευγάρι αλυσίδες χιονιού και κάνετε το ταξίδι σας ασφαλές και άνετο.

Οι αλυσίδες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα έξτρα οδηγός

Έξτρα οδηγός

Ένας επιπλέον οδηγός ειναι κάποιες φορές ότι χρειάζεται για ένα μακρινό ταξίδι η μια βραδινή έξοδο. Δώστε την ευκαιρία στους συνεπιβάτες σας να οδηγήσουν το ενοικιαζόμενο όχημα. Προσθέστε εναν έξτρα οδηγό κατά την κράτηση σας.

Ασφάλειες και καλύψεις

Ενοικιαση αυτοκινητου Αθηνα ασφάλειες

TI - Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι η ευθύνη που έχετε ενω οδηγείτε το ενοικιαζόμενο όχημα έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές . Η ασφάλεια αυτή η οποία καλύπτει μέχρι 1.220.000,00 € , είναι υποχρεωτική από τον νόμο και περιλαμβάνεται δωρεάν σε κάθε οχημα που θα ενοικιάσετε.

CDW - Μικτή ασφάλιση με απαλλαγή

Η μικτή ασφάλεια με απαλλαγή περιορίζει σε συγκεκριμένο ποσο απαλλαγής ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος την ευθύνη σας υλικές ζημιές. Η ασφάλεια περιλαμβάνει ζημιές για τις οποίες ειστε εσείς υπαίτιοι. Όλα μας τα οχήματα περιλαμβάνουν δωρεάν μικτή ασφάλιση.

SCDW - Μικτή ασφάλιση με μειωμένη απαλλαγή

Η ασφάλεια με μειωμένη απαλλαγή ελαχιστοποιεί σε μικρότερο ποσό απαλλαγής ανάλογα με την κατηγορία την οικονομική ευθύνη σας έναντι στην εταιρεία. Η υπηρεσία αυτή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα είναι διαθέσιμη κατα την κράτηση του αυτοκινήτου σας η στον γκισέ.

FDW - Μικτή χωρίς απαλλαγή

Η ασφάλεια FDW είναι μικτή χωρίς ποσό απαλλαγής. Η πλήρης ασφάλεια οπως συχνά αναφέρεται μηδενίζει την ευθύνη σας σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας σας. Ετσι ακόμα και σε περίπτωση ολικής καταστροφής ειστε καλυμένοι. Διαθέσιμη με κράτηση η στον γκισέ. Ισχύουν όροι και προυποθέσεις.
b

Τζάμια και καθρέπτες

Η πιο συχνή ζημιά στην ενοικίαση αυτοκινήτου και συχνά η πιο ακριβή είναι η θραύση κρυστάλλων και καθρεπτών. Προσθέσετε μια τετοια ασφάλεια με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα , και απαλλαγείτε από το άγχος.

TP- Ασφάλιση κλοπής με απαλλαγή

Επειδή απροόπτα μπορει να συμβούν, ολα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Rentour ειναι ασφαλισμένα για ολική και μερική κλοπή. Έτσι είστε υπεύθυνοι μόνο για το ποσό της απαλλαγής και όχι για την συνολική αξία του οχήματος. Η ασφάλεια αυτή παρέχεται δωρεάν.

RA - Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια η οποία περιλαμβάνεται δωρεάν με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, ισχύει σε όλη την χώρα όλο το 24ωρο και σας καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος , βλάβης, σκασμένου ελαστικού η οτιδήποτε αλο χρειαστείτε κατα το ταξίδι σας. Ισχύουν οροι και προυποθέσεις
elΕλληνικά