Απο λίγες ώρες .... έως πολλές ημέρες

Φτιάξτε μόνοι σας το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και σαλπάρουμε!

Το σκάφος μας είναι στην διάθεση σας για όσες ημέρες επιθυμείτε με προορισμό τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου : Αίγινα – Νησίδα Μονή , Αγκίστρι , Πόρος , Ύδρα και Σπέτσες .

Προσθετοί προορισμοί μπορούν να είναι παραθαλάσσιες πόλεις – και χώρια της Πελοποννήσου όπως : η Παλαιά Επίδαυρος ( δυνατότητα επίσκεψης στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ) , τα Μέθανα , η Ερμιόνη , το Πόρτο Χέλι και το Ναύπλιο (προορισμοί ταξιδιού Saronic Panorama Plus*) .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σας παραλάβουμε από κάποιον από τους παραπάνω προορισμούς για ημερήσιες εξορμήσεις από το μέρος όπου διαμένετε ή και να ξεκινήσουμε από εκεί την κρουαζιέρα .

Έχετε δυο επιλογές :

α. Φιλοξενία έως 22 επιβατών στο σκάφος με στάσεις για κολύμβηση κατά την διάρκεια της ημέρας που θα γίνεται ο γύρος νησιού ή των νησιών σε παραδεισένιους κολπίσκους με κρυστάλλινα μπλε νερά ( στους περισσότερους από αυτούς η πρόσβαση γίνεται μόνο με σκάφος) .

Η διανυκτέρευση των επιβατών στα νησιά γίνεται σε ξενοδοχεία η ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μεριμνώντας οι ίδιοι για την επιλογή τους και την κράτηση τους.

Αυτός θεωρείται ο ιδανικός τρόπος ταξιδιού καθώς την μέρα θα ‘’ανακαλύπτουμε’’ της κρυφές παραδεισένιες παραλίες των νησιών με το σκάφος και το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίζετε καλύτερα την ενδοχώρα του νησιού , την τοπική κουζίνα - και διασκέδαση και να κοιμάστε άνετα στην στεριά, καθώς το άλλο πρωί θα ξεκινά άλλη μια ευχαρίστα ‘’κουραστική’’ μέρα στο σκάφος .

β. Φιλοξενία έως 5 επιβατών στο σκάφος καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου .

* Saronic Panorama Plus το τέλειο ταξίδι που περιλαμβάνει όλους τους προορισμούς που αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο καθώς επίσης και προορισμούς που βρίσκονται στον Αργολικό κόλπο ( Ναύπλιο , Πόρτο Χέλι κ.α ) , σε διάρκεια 7 ημερών .

Η κρουαζιέρα ξεκινά από Αθήνα και τερματίζει στο Ναύπλιο μετά από μια εβδομάδα και η επιστροφή των επιβατών γίνεται οδικώς (2h).

 Τιμή : 2500€/ ημέρα  (  - 20% από 1/10 έως 30/4, +20% από 1/7 έως 31/8)

 Περιλαμβάνονται , ΦΠΑ , 3 άτομα πλήρωμα. Δεν περιλαμβάνονται καύσιμα , διατροφή , ποτά .

 Δυνατότητα καταδύσεων πιστοποιημένων δυτών κατόπιν συνεννόησης .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ( ΕΩΣ 22 ΑΤΟΜΑ) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

EL
EN EL