Αθηναική Ριβιέρα - Λίμνη Βουλιαγμένης

Συνολικός Χρόνος ταξιδίου 6-8 ώρες

Μετά την επίσκεψή μας στις 11:30 θα αναχωρήσουμε για την επόμενη στάση στη Μαρίνα Φλοίσβου, η οποία απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
 Η μαρίνα Φλοίσβου προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών αναψυχής και χαλάρωσης, ενώ οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες τζόκινγκ, πεζοπορίας και ποδηλασίας σε ένα φιλικό και γαλήνιο περιβάλλον.
Κατευθυνόμενοι προς το Κέντρο της Γλυφάδας που θα περάσουμε από την περιοχή όπου ήταν το παλιό Αεροδρόμιο. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια ή μεσημεριανό γεύμα στο κέντρο της πόλης της Γλυφάδας.
 

Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε από την παραλιακή πλευρά του Καβουρίου και το ακρωτήριο Λαίμος και θα καταλήξουμε στη λίμνη Βουλιαγμένης που βρίσκεται στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ένα κρυμμένο θησαυρό της Αττικής φύσης. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο περιμένει να ανακαλυφθεί. Τα υφάλμυρα νερά της λίμνης, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς τόσο από τη θάλασσα όσο και από το υπόγειο ιαματικό ελατήριο, προσφέρουν μια φυσική και μοναδική εμπειρία θερμικού σπα για χαλάρωση και κολύμπι..

Το πρωί θα ξεκινήσουμε την υπέροχη ιδιωτική περιήγησή σας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, από τον τόπο κατοικίας σας. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο SNF (Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος).
Το Πάρκο Σταυρού Νιάρχου, που συνδέεται με μια οικολογική αντίληψη, φυσική τοπογραφία και λειτουργικότητα με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή, είναι ένας ζωτικός, πράσινος χώρος, μια πνοή ζωής για την Αθήνα και μια σημαντική προσθήκη σε μια πόλη με το χαμηλότερο πράσινο Ευρώπη στην Ευρώπη κατά κεφαλήν.

Το πλούσιο τοπίο του κήπου, που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από δέντρα, φυτά, βρύσες, μονοπάτια, παιδικές χαρές και ανοιχτούς χώρους, μετατρέπει κάθε επίσκεψη σε μια μοναδική εμπειρία. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους καθιστικού ή να εξερευνήσουν τον κοντινό κυκλικό λαβύρινθο. Το πάρκο είναι ιδανικό για τα παιδιά της πόλης, που μπορούν να παίζουν αδιάσπαστα στις παιδικές χαρές τους, αλλά και για όλους τους πολίτες να απολαμβάνουν τον ελεύθερο περίπατό τους, να ασκούν, να παρακολουθούν συναυλίες ή εκθέσεις και πολλά άλλα γεγονότα.

EL
EN EL